سوالات متداول

وظایف مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی

*مدیر صنایع تبدیلی و غذایی

1-  طرح ریزی و ایجاد هماهنگی در اجرای برنامه های مختلف صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

2-  نظارت بر اجرای برنامه های فنی و کلیه طرحهای مصوب در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

3-  تدوین برنامه های راهبردی جهت بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

4-  تهیه و تدوین دستورالعمل های فنی لازم در زمینه احداث ، بهبود و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

5-  ایجاد ارتباط با مراکز علمی و سازمانهای تحقیقاتی به منظور کسب اطلاعات علمی و کاربردی نمودن آنها در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

6-  تلاش در جهت تامین اعتبارات (تسهیلات بانکی) به صورت ملی و استانی به منظور تکمیل واحدهای نیمه تمام و جدید و نقدینگی لازم

7-  تلاش در جهت ارتقاء بهره وری ازطریق برگزاری دوره های آموزشی دربخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

8-  برنامه ریزی جهت ترغیب واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به شرکت فعال در نمایشگاههای استانی ملی و بین المللی

9-شرکت در کمیسیون ها ، سمینارها و جلسات مختلف و تهیه گزارش لازم جهت استحضار مقام مافوق

 

*کارشناس مسئول ساماندهی تولید و بهره وری

1-    مطالعه و تهیه طرحهای توسعه و ایجاد صنایع تبدیلی و مطالعه در امر بسته بندی فرآورده های غذایی و صنایع تبدیلی

2-    مطالعه درباره نحوه تبدیل فرآورده های غذایی و مواد نیمه خام قابل مصرف در بازارهای داخلی و خارجی

3-    مطالعه روشهای جدید در امر تبدیل فرآوردهای غذایی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی

بخش کشاورزی

4-    تهیه آمار و اطلاعات مربوط به صنایع تبدیلی کشاورزی و ارائه به مراجع داخلی و خارج از سازمان

5-    ایجاد هماهنگی در اجرای طرحها و برنامه های صنایع تبدیلی کشاورزی

6-     تهیه گزارش در موارد لازم

7-    برنامه ریزی و هماهنگی جهت تهیه برنامه هاب پنج ساله درون سازمانی و برون سازمانی

8-    نظارت بر واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی جهت بهینه سازی امورات تولید و بهره وری

9-    نظارت بر طرحهای استفاده کننده از تسهیلات بنگاههای زودبازده به عنوان کارشناس کمیته نظارت بر بنگاههای

اقتصادی استانداری بوشهر

10-فعالیت به عنوان کارشناس ارزیابی گروه تخصصی در بخش صنایع کشاورزی از سوی مدیریت ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان

11-عضو کمیته برنامه ریزی و صنایع کشاورزی نظام پیشنهادات سازمان

12-کارشناس کارگروه تخصصی تسهیلات در کمیته ارتقاء سلامت نظام اداری و مبارزه با رشوه و فساد در سازمان

13-ارائه گزارش های ماهانه درون سازمان و گزارش در قالب فرم های مخصوص به دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش

کشاورزی به صورت ماهانه

 

*کارشناس صنایع کشاورزی

1-    مطالعه و تهیه طرحهای توسعه و ایجاد صنایع غذایی یا تبدیلی و مطالعه در امر بسته بندی فرآورده های غذایی و دامی

2-    مطالعه درباره نحوه تبدیل فرآورده های غذایی و دامی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه کشتارگاه ها و سردخانه ها با

توجه به احتیاجات هر منطقه

3-    مطالعه روشهای جدید در امر تبدیل فرآوردهای غذایی و دامی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه کشتارگاه ها و

سردخانه ها با توجه به احتیاجات هر منطقه

4-    تهیه آمار و اطلاعات مربوط به صنایع غذایی و تعیین ظرفیت بازدهی صنایع مذکور

5-    مطالعه روش های جدید بهداشتی کشتار بررسی و تنظیم طرحهای توسعه و ایجاد صنایع غذایی یا تبدیلی در قالب

برنامه های جامع اقتصادی کشور

6-     ایجاد هماهنگی در اجرای طرح ها و برنامه ها و صدور دستورالعمل های اجرایی

7-    برآورد احتیاجات غذایی و مواد مصرفی و نیز برآورد نیروی انسانی و وسایل مورد نیاز

8-    تشکیل پرونده تسهیلات بانکی و پیگیری تسهیلات بانکی و نظارت بر تصویب و جذب بهینه

9-    شرکت در کمیسیون تسهیلات بانکی سازمان

10-بازدید از طرحهای در دست ساخت و نظارت بر واحدهای در حال بهره برداری

11- بررسی و ارزیابی طرح های صنایع تبدیلی به منظور صدور مجوز تاسیس

12- بررسی کارشناسی طرح های آماده بهره برداری و بازدید از آنها به منظور صدور پروانه بهره برداری

13- تهیه گزارش در موارد لازم

 

 

کمیته بهره‌وری
کمیته بهره‌وری سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر
گزارش عملکرد سازمان
سازمان جهادکشاورزی به تفکیک سال
مناقصات سازمان
جهت مشاهده لیست مناقصات بر روی لینک زیر کلیک کنید
هواشناسی


خدمات قابل ارائه توسط مراکز جهاد کشاورزی
توصیه های کشاورزی
مرجع رسیدگی به پیشنهادات، انتقادات ، شکایات

آمار بازدید
آنلاین :۱
بازدید امروز : ۱
بازدید دیروز : ۰
بازدید ماه : ۱
بازدید کل : ۱
آدرس IP : ۳٫۲۳۷٫۳۱٫۱۹۱
آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۲/۷/۹