وظایف مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی
*مدیر صنایع تبدیلی و غذایی
1- طرح ریزی و ایجاد هماهنگی در اجرای برنامه های مختلف صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
2- نظارت بر اجرای برنامه های فنی و کلیه طرحهای مصوب در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
3- تدوین برنامه های راهبردی جهت بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
4- تهیه و تدوین دستورالعمل های فنی لازم در زمینه احداث ، بهبود و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
5- ایجاد ارتباط با مراکز علمی و سازمانهای تحقیقاتی به منظور کسب اطلاعات علمی و کاربردی نمودن آنها در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
6- تلاش در جهت تامین اعتبارات (تسهیلات بانکی) به صورت ملی و استانی به منظور تکمیل واحدهای نیمه تمام و جدید و نقدینگی لازم
7- تلاش در جهت ارتقاء بهره وری ازطریق برگزاری دوره های آموزشی دربخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
8- برنامه ریزی جهت ترغیب واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به شرکت فعال در نمایشگاههای استانی ملی و بین المللی
9-شرکت در کمیسیون ها ، سمینارها و جلسات مختلف و تهیه گزارش لازم جهت استحضار مقام مافوق
*کارشناس مسئول ساماندهی تولید و بهره وری
1- مطالعه و تهیه طرحهای توسعه و ایجاد صنایع تبدیلی و مطالعه در امر بسته بندی فرآورده های غذایی و صنایع تبدیلی
2- مطالعه درباره نحوه تبدیل فرآورده های غذایی و مواد نیمه خام قابل مصرف در بازارهای داخلی و خارجی
3- مطالعه روشهای جدید در امر تبدیل فرآوردهای غذایی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی
بخش کشاورزی
4- تهیه آمار و اطلاعات مربوط به صنایع تبدیلی کشاورزی و ارائه به مراجع داخلی و خارج از سازمان
5- ایجاد هماهنگی در اجرای طرحها و برنامه های صنایع تبدیلی کشاورزی
6- تهیه گزارش در موارد لازم
7- برنامه ریزی و هماهنگی جهت تهیه برنامه هاب پنج ساله درون سازمانی و برون سازمانی
8- نظارت بر واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی جهت بهینه سازی امورات تولید و بهره وری
9- نظارت بر طرحهای استفاده کننده از تسهیلات بنگاههای زودبازده به عنوان کارشناس کمیته نظارت بر بنگاههای
اقتصادی استانداری بوشهر
10-فعالیت به عنوان کارشناس ارزیابی گروه تخصصی در بخش صنایع کشاورزی از سوی مدیریت ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان
11-عضو کمیته برنامه ریزی و صنایع کشاورزی نظام پیشنهادات سازمان
12-کارشناس کارگروه تخصصی تسهیلات در کمیته ارتقاء سلامت نظام اداری و مبارزه با رشوه و فساد در سازمان
13-ارائه گزارش های ماهانه درون سازمان و گزارش در قالب فرم های مخصوص به دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش
کشاورزی به صورت ماهانه
*کارشناس صنایع کشاورزی
1- مطالعه و تهیه طرحهای توسعه و ایجاد صنایع غذایی یا تبدیلی و مطالعه در امر بسته بندی فرآورده های غذایی و دامی
2- مطالعه درباره نحوه تبدیل فرآورده های غذایی و دامی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه کشتارگاه ها و سردخانه ها با
توجه به احتیاجات هر منطقه
3- مطالعه روشهای جدید در امر تبدیل فرآوردهای غذایی و دامی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه کشتارگاه ها و
سردخانه ها با توجه به احتیاجات هر منطقه
4- تهیه آمار و اطلاعات مربوط به صنایع غذایی و تعیین ظرفیت بازدهی صنایع مذکور
5- مطالعه روش های جدید بهداشتی کشتار بررسی و تنظیم طرحهای توسعه و ایجاد صنایع غذایی یا تبدیلی در قالب
برنامه های جامع اقتصادی کشور
6- ایجاد هماهنگی در اجرای طرح ها و برنامه ها و صدور دستورالعمل های اجرایی
7- برآورد احتیاجات غذایی و مواد مصرفی و نیز برآورد نیروی انسانی و وسایل مورد نیاز
8- تشکیل پرونده تسهیلات بانکی و پیگیری تسهیلات بانکی و نظارت بر تصویب و جذب بهینه
9- شرکت در کمیسیون تسهیلات بانکی سازمان
10-بازدید از طرحهای در دست ساخت و نظارت بر واحدهای در حال بهره برداری
11- بررسی و ارزیابی طرح های صنایع تبدیلی به منظور صدور مجوز تاسیس
12- بررسی کارشناسی طرح های آماده بهره برداری و بازدید از آنها به منظور صدور پروانه بهره برداری
13- تهیه گزارش در موارد لازم
آنلاین : | ۱ |
بازدید امروز : | ۱ |
بازدید دیروز : | ۰ |
بازدید ماه : | ۱ |
بازدید کل : | ۱ |
آدرس IP : | ۳٫۲۳۷٫۳۱٫۱۹۱ |
آخرین بروزرسانی : | ۱۴۰۲/۷/۹ |