سوالات متداول
کد خبر : 2375تاریخ ثبت : 1402/6/20 12:13:05

۱۶۲ هزار هکتار اراضی غیر ملی در استان بوشهر تثبیت شد

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تاکنون بیش از ۱۶۲ هزار هکتار اراضی غیر ملی در استان بوشهر تثبیت شده است.

احمد مشایخی از رفع تداخل چهار روستا در استان بوشهر خبر داد و اظهار داشت: نشست کمیسیون رفع تداخلات با حضور اعضا تشکیل و چهار پلاک مورد بررسی و تعیین تکلیف شد.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: چهار پلاک چهار روستایی، سیاه منصور سفلی، جبرانی و لوحک در کمیسیون استان بررسی و رفع تداخل شد.

وی افزود: مجموع مساحت پلاک‌های مورد بررسی ۱۱ هزار و ۳۳۵ هکتار است که پس از تصمیم کمیسیون ۶ هزار و ۷۴۷ هکتار اراضی غیر ملی و چهار هزار و ۵۸۸ هکتار اراضی ملی تثبیت شد.

مشایخی ادامه داد: از زمان اجرای ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر ۱۶۲ هزار و ۲۱۷ هکتار اراضی غیر ملی در سطح استان تثبیت و برای اصلاح سوابق و نقشه‌ها به ادارات ثبت اسناد و املاک و منابع طبیعی و آبخیزداری استان ابلاغ شده است.

اخبار مرتبط
    کلمات کلیدی
    ثبت دیدگاه



    کمیته بهره‌وری
    کمیته بهره‌وری سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر
    گزارش عملکرد سازمان
    سازمان جهادکشاورزی به تفکیک سال
    مناقصات سازمان
    جهت مشاهده لیست مناقصات بر روی لینک زیر کلیک کنید
    هواشناسی


    خدمات قابل ارائه توسط مراکز جهاد کشاورزی
    توصیه های کشاورزی
    مرجع رسیدگی به پیشنهادات، انتقادات ، شکایات
    
    آمار بازدید
    آنلاین :۱
    بازدید امروز : ۱
    بازدید دیروز : ۰
    بازدید ماه : ۱
    بازدید کل : ۱
    آدرس IP : ۳٫۲۳۵٫۶۰٫۱۹۷
    آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۲/۹/۱۵