سوالات متداول

وظایف مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی

*مدیر صنایع تبدیلی و غذایی

1-  طرح ریزی و ایجاد هماهنگی در اجرای برنامه های مختلف صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

2-  نظارت بر اجرای برنامه های فنی و کلیه طرحهای مصوب در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

3-  تدوین برنامه های راهبردی جهت بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

4-  تهیه و تدوین دستورالعمل های فنی لازم در زمینه احداث ، بهبود و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

5-  ایجاد ارتباط با مراکز علمی و سازمانهای تحقیقاتی به منظور کسب اطلاعات علمی و کاربردی نمودن آنها در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

6-  تلاش در جهت تامین اعتبارات (تسهیلات بانکی) به صورت ملی و استانی به منظور تکمیل واحدهای نیمه تمام و جدید و نقدینگی لازم

7-  تلاش در جهت ارتقاء بهره وری ازطریق برگزاری دوره های آموزشی دربخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

8-  برنامه ریزی جهت ترغیب واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به شرکت فعال در نمایشگاههای استانی ملی و بین المللی

9-شرکت در کمیسیون ها ، سمینارها و جلسات مختلف و تهیه گزارش لازم جهت استحضار مقام مافوق

 

*کارشناس مسئول ساماندهی تولید و بهره وری

1-    مطالعه و تهیه طرحهای توسعه و ایجاد صنایع تبدیلی و مطالعه در امر بسته بندی فرآورده های غذایی و صنایع تبدیلی

2-    مطالعه درباره نحوه تبدیل فرآورده های غذایی و مواد نیمه خام قابل مصرف در بازارهای داخلی و خارجی

3-    مطالعه روشهای جدید در امر تبدیل فرآوردهای غذایی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی

بخش کشاورزی

4-    تهیه آمار و اطلاعات مربوط به صنایع تبدیلی کشاورزی و ارائه به مراجع داخلی و خارج از سازمان

5-    ایجاد هماهنگی در اجرای طرحها و برنامه های صنایع تبدیلی کشاورزی

6-     تهیه گزارش در موارد لازم

7-    برنامه ریزی و هماهنگی جهت تهیه برنامه هاب پنج ساله درون سازمانی و برون سازمانی

8-    نظارت بر واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی جهت بهینه سازی امورات تولید و بهره وری

9-    نظارت بر طرحهای استفاده کننده از تسهیلات بنگاههای زودبازده به عنوان کارشناس کمیته نظارت بر بنگاههای

اقتصادی استانداری بوشهر

10-فعالیت به عنوان کارشناس ارزیابی گروه تخصصی در بخش صنایع کشاورزی از سوی مدیریت ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان

11-عضو کمیته برنامه ریزی و صنایع کشاورزی نظام پیشنهادات سازمان

12-کارشناس کارگروه تخصصی تسهیلات در کمیته ارتقاء سلامت نظام اداری و مبارزه با رشوه و فساد در سازمان

13-ارائه گزارش های ماهانه درون سازمان و گزارش در قالب فرم های مخصوص به دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش

کشاورزی به صورت ماهانه

 

*کارشناس صنایع کشاورزی

1-    مطالعه و تهیه طرحهای توسعه و ایجاد صنایع غذایی یا تبدیلی و مطالعه در امر بسته بندی فرآورده های غذایی و دامی

2-    مطالعه درباره نحوه تبدیل فرآورده های غذایی و دامی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه کشتارگاه ها و سردخانه ها با

توجه به احتیاجات هر منطقه

3-    مطالعه روشهای جدید در امر تبدیل فرآوردهای غذایی و دامی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه کشتارگاه ها و

سردخانه ها با توجه به احتیاجات هر منطقه

4-    تهیه آمار و اطلاعات مربوط به صنایع غذایی و تعیین ظرفیت بازدهی صنایع مذکور

5-    مطالعه روش های جدید بهداشتی کشتار بررسی و تنظیم طرحهای توسعه و ایجاد صنایع غذایی یا تبدیلی در قالب

برنامه های جامع اقتصادی کشور

6-     ایجاد هماهنگی در اجرای طرح ها و برنامه ها و صدور دستورالعمل های اجرایی

7-    برآورد احتیاجات غذایی و مواد مصرفی و نیز برآورد نیروی انسانی و وسایل مورد نیاز

8-    تشکیل پرونده تسهیلات بانکی و پیگیری تسهیلات بانکی و نظارت بر تصویب و جذب بهینه

9-    شرکت در کمیسیون تسهیلات بانکی سازمان

10-بازدید از طرحهای در دست ساخت و نظارت بر واحدهای در حال بهره برداری

11- بررسی و ارزیابی طرح های صنایع تبدیلی به منظور صدور مجوز تاسیس

12- بررسی کارشناسی طرح های آماده بهره برداری و بازدید از آنها به منظور صدور پروانه بهره برداری

13- تهیه گزارش در موارد لازم

 

 

هواشناسی


خدمات قابل ارائه توسط مراکز جهاد کشاورزی
توصیه های کشاورزی
پیام نیروی انتظامی
یکی از آسیب ها و تهدیدات کار با شبکه های اجتماعی وابستگی و اعتیاد به حضور در فضای شبکه می باشد. 97/6/31
مرجع رسیدگی به پیشنهادات، انتقادات ، شکایات
آمار بازدید
افراد آنلاین:0
بازدیدکنندگان امروز:0
بازدیدکنندگان دیروز:0
بازدید کل:778955
آخرین بروزرسانی: 1397/11/17 12:24:37

آدرس IP :

3.80.38.5